Beste Natureluurs en ouders,

Er komt weer een nieuw jaar Natureluurs aan. Dit jaar zien de activiteiten er echter iets anders uit dan het voorgaande jaar.

Reden: IVN Oisterwijk viert een feestje omdat ze 60 jaar bestaat.

Natureluurs gaat dit feestje natuurlijk meevieren. Voor een aantal activiteiten gaan we aansluiten bij het jubileumprogramma. Dat betekend dat soms een tijd of dag anders wordt dan jullie gewend zijn van ons. Ook het aanmelden kan per activiteit verschillen.

Om het voor jullie overzichtelijk te houden krijg je steeds als er een nieuwe activiteit is van ons te horen waar die is, op welke dag en of je je moet aanmelden of niet.

Hopelijk zien we veel van jullie weer verschijnen op onze activiteiten het komende jaar!!

En dan nu de eerste activiteit van dit jaar:

foto film Holland Natuur in de Delta  

De Natuurfilm:

Holland, Natuur in de Delta”  

Datum: Zondag 9 februari 2020

Locatie: Theaterzaal Tiliander

Aanvang: 14.00 uur

Kosten: 2 euro incl. een drankje na de film

Om iedereen te laten genieten van de mooie natuur in Nederland, presenteert IVN Oisterwijk, in het kader van haar jubileumprogramma, de film “Holland, Natuur in de Delta”. In de film worden beelden vertoond van het Nederlandse zee- en rivierengebied. De scènes die het leven van de dieren in Nederland laten zien, tonen onder meer de bever, haas, ooievaar, ringslang, snoekbaars, stekelbaars, zeearend en het pimpernelblauwtje, een vlinder die bijna was uitgestorven.

Holland, Natuur in de Delta is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Na het overweldigende succes van De Nieuwe Wildernis maakte regisseur Mark Verkerk samen met vijftien camerateams het spectaculaire tweede deel.

Kom en beleef de Natuur op het grote scherm !!

 

Link naar de trailer: https://youtu.be/YdqHPAAUqQQ

 

Dit is een onbegeleide activiteit dus kom samen met je ouders, opa en/of oma naar de film.

Kaartjes kun je kopen via:

https://www.tiliander.com/home/jubileumprogramma-ivn-oisterwijk-holland-natuur-in-de-delta

Herfstsafari

10 november waren we met Natureluurs op herfst-safari. We hebben veel mooie  paddenstoelen en mooie gekleurde bladeren gezien, daarna lekker geknutseld.

 IMG 20191110 WA0003 Small   IMG 20191110 WA0005 Small   IMG 20191110 WA0006 Small

Klik voor meer foto’s op: link foto's