Nieuwjaarsbijeenkomst 2015

Op zaterdag 3 januari 2015 kwamen er veel leden van IVN-Oisterwijk in het scouting gebouw om elkaar een goed 2015 te wensen. Bij binnenkomst was er koffie/thee en worstenbrood en voor de vegetariƫrs appelkoeken.
Frans Tolboom, de voorzitter, wenste iedereen een goed 2015. De voorzitter bracht zijn dank uit naar alle werkgroepen voor het werk dat zij het afgelopen jaar gedaan hadden. Ook herdacht hij in zijn toespraak Frans van Keulen en Marian van Gorkum, die in 2014 overleden waren. Zij waren zeer actieve en betrokken IVN-leden, die veel gedaan hebben voor het IVN-Oisterwijk.
Na de toespraak vertrokken we naar Ter Braakloop voor een wandeling. In de regen en over de modderpaden kon iedereen met elkaar praten en een beetje van de natuur genieten. Aangekomen bij de Pierenberg zongen we onder leiding van Maike Horsten de canon "I love the mountains". Het klonk goed en even waren we de regen vergeten.
Weer terug in het scoutinggebouw was er voor iedereen een glaasje vlierbessen brandewijn en stond er soep klaar met belegd roggebrood. Verder was er de mogelijkheid om in te schrijven voor het IVN-weekend van 5 t/m 7 juni 2015 naar Zeeuws-Vlaanderen.
Al met al was deze bijeenkomst een goed en gezellig begin van 2015.

De foto's